Fri fragt ved køb over 600 kr.

Ingen recept
Hurtig levering
Hurtig support

Boost Oxygen - Beauty Medium (6 PACK)

650,00 kr.
Antal
1
Tilføj til kurv
Boost Oxygen BEAUTY hjælper dig med at beskytte mod ældningseffekterne af dårlig luft kvalitet og stress, og genopretter et lavt ilt niveau i dine celler, dette vil hjælpe kroppen med at ilte huden indefra.

De helbredende og foryngende virkninger af ilt har længe været kendt. Gennem historien har indfødte healere erkendt, at sår heler hurtigere, hvis en patient transporteres fra tynd bjergluft til en lavtliggende dal. I tider med traumer administrerer lægestanden ilt for at fremskynde helingsprocessen. Grunden til dette er, at ilt stimulerer kroppens naturlige helbredende funktion, da det er anti-inflammatorisk og stimulerer kollagenproduktionen. Denne medicinske tankegang oversættes også til hudpleje. Boost Oxygen BEAUTY genopretter kroppens iltniveauer til normale, sunde niveauer og bekæmper symptomerne på dårlig luftkvalitet, stress og træthed. Et par vejrtrækninger hjælper krop og sind tilbage til ligevægt. I den unge alder af 25 begynder vores iltniveauer også at falde, hvilket resulterer i ufine linjer og rynker!

Frankincense og pink grapefrugt-aromaer er blevet tilføjet for at forbedre oplevelsen og processen med iltabsorption, hvor hver aroma er en aktiv ingrediens med yderligere fordele for krop og sind. Indånding af røgelse fremmer dyb vejrtrækning og afslapning, da det kan rense lungerne og reducere betændelse i luftvejene, hvilket hjælper dig med at trække vejret med lethed. Frankincense er blevet brugt i religiøse ceremonier i tusinder af år og er et nyttigt hjælpemiddel i fredelig meditation. Træk vejret før eller efter yoga. Oplevelsen vil berolige sindet, og du vil være i stand til at give mere nærvær til din yogapraksis.

Duften af ​​pink grapefrugt er opløftende, beroligende og afklarende, og når den indåndes, kan den mindske følelsen af ​​stress og skabe en positiv stemning og følelse af energi. Dens saftige citrusaroma er den perfekte pick me up! Dens opløftende aroma kan også bruges til at undertrykke appetitten og stofskiftet..