Fri fragt ved køb over 600 kr.

Ingen recept
Hurtig levering
Hurtig support

Vores historie

Vores motto har altid været “HELP is Here” - dette definerer både vores Oxygen-produkt og vores engagement i kundeservice og tilfredshed.
Supplerende ilt hjælper simpelthen. Det kan bruges til en bred vifte af ting - alt fra sportsfolk/motionister, seniorer/ældre, piloter, klatrere, truckere, gamere og til mange flere. Boost Oxygen gør Oxygen tilgængelig, når som helst og hvor som helst, for enhver på en sikker og pålidelig måde.


Vi har været heldige at samarbejde med fantastiske leverandører, detailpartnere, medarbejdere, entreprenører og mange andre mennesker og organisationer, der alle har taget en lille chance for Boost Oxygen, og alle har været vigtige faktorer i vores vækst og succes.
Vi har mange fantastiske kunder, der har været hos os fra de tidlige dage, og deres vedholdenhed og kontinuerlige køb er det fundament, som dette firma er bygget på. Vores største tilfredshed kommer fra de tusindvis af fantastiske vidnesbyrd/kommentarer, vi har modtaget fra vores kunder, det inspirerer os hver dag og gør alt arbejdet umagen værd.


Gennem omfattende test udviklede og patenterede Boost Oxygen masker og aktuatorer til enhånds brugervenlighed og ergonomiske fordele ved forskellige dåser til at tilbyde den perfekte balance mellem bekvemmelighed, størrelse og værdi.


Boost Oxygen producerer og fylder alle sine beholdere i USA.
Det eksporteres til 17 lande rundt om i verden og er blevet verdensledende inden for den personlige iltdåseindustri. Help is Here!


Produktet er EU godkendt.


Hvad er Boost Oxygen?